Zout met Zwarte Knoflook 100g
Zeeuwsche Zoute met Zwarte Knoflook is perfect voor smaakcombinaties waarin een zachte zoute smaak gewenst is, gecombineerd met de zoete toon die de zwarte knoflook geeft. Deze nieuwe smaakmaker is de ideale partner van sauzen bij vleesvervangers en groenten, maar ook in salades komt deze zoete toevoeging uitstekend tot zijn recht. Naast de volle smaak, voegt de zwarte knoflook ook een heerlijke geur toe aan je gerecht.
Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard witte knoflookbol door middel van een zorgvuldig gecontroleerd verwarmingsproces enkele weken te fermenteren. De suikers en aminozuren reageren en produceren samen melanoïdine - die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur.
Let op! Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is vochtiger dan andere varianten waardoor het niet in zoutmolens gebruikt kan worden.
Over Zeeuwse Zoute:
Zeeuwse Zoute is de enige zoutziederij in Nederland en dat maakt de producten uniek, bijzonder en 100% van eigen bodem.
Het zout komt uit de Oosterschelde, Nederlands grootste beschermde natuurpark en het schoonste zeewater uit Europa. Toch wordt het water nog extra gefilterd om microvervuiling tegen te gaan. Dit garandeert een zo puur mogelijk product. Om vervuiling van buitenaf tegen te gaan, wordt het zout in een gesloten omgeving gezied.
Het zieden wordt volgens eeuwenoude traditie met de hand gedaan. Het proces van water tot zoutkristal duurt 3 dagen. Tijdens het zoutzieden wordt het calcium er met de hand uitgeschept. Dit geeft Zeeuwse Zoute de unieke, zachte smaak en maakt het een ultieme smaakversterker waardoor je minder zout gebruikt.
Inhoud: 100g
Ingrediënten:
Zeezout, zwarte knoflook
Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard witte knoflookbol door middel van een zorgvuldig gecontroleerd verwarmingsproces enkele weken te fermenteren. De suikers en aminozuren reageren en produceren samen melanoïdine - die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur.
Let op! Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is vochtiger dan andere varianten waardoor het niet in zoutmolens gebruikt kan worden.
Over Zeeuwse Zoute:
Zeeuwse Zoute is de enige zoutziederij in Nederland en dat maakt de producten uniek, bijzonder en 100% van eigen bodem.
Het zout komt uit de Oosterschelde, Nederlands grootste beschermde natuurpark en het schoonste zeewater uit Europa. Toch wordt het water nog extra gefilterd om microvervuiling tegen te gaan. Dit garandeert een zo puur mogelijk product. Om vervuiling van buitenaf tegen te gaan, wordt het zout in een gesloten omgeving gezied.
Het zieden wordt volgens eeuwenoude traditie met de hand gedaan. Het proces van water tot zoutkristal duurt 3 dagen. Tijdens het zoutzieden wordt het calcium er met de hand uitgeschept. Dit geeft Zeeuwse Zoute de unieke, zachte smaak en maakt het een ultieme smaakversterker waardoor je minder zout gebruikt.
Inhoud: 100g
Ingrediënten:
Zeezout, zwarte knoflook